Forever and Always Del 1.

Denna handlar om en tjej som heter Amelia hon bor i L.A med sin mamma marry och är 16 år. Amelia är en fotomodel, hennes bästa vän heter olivia. och innan jag glömmer så är det jasmine villegas på bilderna men ni kan ju tänka er att hon är Amelia.
_________________________________________________________________________________________________


bild1:Amelias outfit,2:Olivia Amelias kompis,3:En model bild på Amelia,4:Amelias pool.

Jag vaknade av att solen lyser in genom fönstret, det är så skönt att det är sommarlov nu.
Jag gick upp från sängen och gick in till badrummet för att ta en dusch, efter en halvtimme så hade jag duschat klart, jag valde  ut  kläder en svart långarmad och ett par jeans, jag började fixa mitt hår det fick bli lockigt hår i dag, jag sminkade mig lite lätt puder och mascara.

``Amelia?!´´
hörde jag mamma ropa det tog ett tag innan jag svarade tillbaka.
``JA?´´
``du måste skynda dig om du ska till studion och fota idag!´´
det hade jag glömt bort skulle fota idag, sen jag var 12 år har jag varit fotomodel jag har till och med fotat med många kndisar som typ rihanna, selena gomez, miley cyrus och katy perry.
``ja jag kommer, men kan vi köpa frukost på vägen?!´´
``ja men kom nu!´´

Jag gick ner för trapporna och där sstog mamma med en irreterade blick, jag sa ingenting jag gck till hallen och tog på mig skorna och min skinjacka.Mamma stog fortfarande och kollar på mig med en irreterande blick, jag var tvunget att säga nåt.

``vad är det? varför kolalr du sådär på mig?´´
``du tar alltid en sån lång tid på dig du måste verkligen börja passa tider unga dam´´
``jaja,jag ska´´

vi gick ut till bilen, jag satte mig i framsättet. Jag satte på radion och justn biebers låt baby spelades jag bytter direkt, Han var inte direkt dålig men tycket bara inte om hans musik och han sjunger typ bara om tjejer hela tiden.

när vi kom fram så träffade jag Olivia hennes mamma skulle fota mig, Olivias mamma är en jätte känd fotograf hon har fotat jätte många kändisar, det är så många så jag orkar inte säga dom.Jag gick in till makeup rummet dom började sminka mig sen kom min storasyster emmy och fixade mitt hår, Det var jätte fint det var lockigt med en fläta också jag älskade när hon fixade mitt hår det blev så fint!!

vi började fota det gick så fort så det var redan över så jag och Olivia betsämmde oss för att åka hem till mig och chilla vid polen.
_______________________________________________________________________________________________
ja detta var första delen hoppas ni tyckte om den, Men justin kommer lite senare så ni vet :)
men ni kan gärna komentera vad ni tyckte och så :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0